Achter Nick verrijzen straks de blokhutten langs de Tolakkerweg.
Achter Nick verrijzen straks de blokhutten langs de Tolakkerweg.

Stonewood wordt HeeQ

Algemeen Zakelijk

Op het terrein van Tuincentrum Karel Hendriksen aan de Tolakkerweg in Hollandsche Rading zit een nieuwe jonge enthousiaste ondernemer met een prachtige missie. Nick Kester wil een belangrijke speler op de lokale markt worden voor wat betreft blokhutten, veranda's en tuinbestrating.

Nick is een echte 'blokhuttenman'. Als het woord valt, loopt hij gelijk warm. 'Blokhutten zijn echt mijn ding', vertelt hij. 'Ik vind het een machtig product. Je kan er heel veel mee en voor iedere toepassing weet ik perfect te adviseren. Als ik een blokhut lever wil ik tevreden gezichten zien, klachten komen dan ook zelden voor.' Bij collega Dennis bespeuren we eenzelfde enthousiasme, alleen ligt zijn passie bij het "beton" zoals de heren dat noemen. Dennis weet alles over bestrating en kan daar dus een prima advies over geven. Kortom, als je een blokhut en nieuwe bestrating in je tuin wilt, dan ben je bij Stonewood, straks HeeQ, aan het goede adres.

Blokhutten
Binnenkort verschijnt aan de rand van het perceel een opstelling van Nick's paradepaardjes. 'We willen dat iedereen die over de Tolakkerweg rijdt nieuwsgierig wordt en een kijkje komt nemen. Dat begint met de plaatsing van de blokhutten, maar zodra onze naamsverandering erdoor is, zullen we dat ook naar buiten toe duidelijk laten weten. Dan komen ook alle websites onder één naam. Met terrasoverkappingen.nl, sierbestratindiscounter.nl, sierbestratingsdeal.nl en stonewoodgooi.nl zijn we een grote speler op de online markt, maar met HeeQ gaan we naam maken. Met een gezicht naar buiten willen we onze kwaliteit onderstrepen. Als mensen weten dat ze voor een goed en gedegen advies naar ons toe kunnen komen is de missie geslaagd. Wij gaan voor kwaliteit.