De modellen op de catwalk worden bedankt door Gerjanne Nagel.
De modellen op de catwalk worden bedankt door Gerjanne Nagel.

5 jaar Nagel Fashion

Algemeen Algemeen

Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan organiseerde Nagel Fashion op donderdag 7 april een Fashion Eve waarbij de nieuwe collectie gepresenteerd werd.

Na ontvangst met koffie, thee en wat lekkers ging om 20.15 uur de modepresentatie van start. De modellen die de prachtige sets van Esprit, YAYA, Sandwich, Dreamstar, Street One en Gerry Weber presenteerden, variëren in maat 36/38 tot maat 46. Daarmee werd de brede lijn van de damescollectie prachtig onderstreept. De verschillende merken en stijlen bleken op diverse manieren te combineren waardoor er voor elke leeftijd voor ieder wat wils is.

Na de modepresentatie die ongeveer 20 minuten duurde was er gelegenheid voor een drankje en om de kleding te bekijken, te passen en styling advies te vragen. Menig bezoeker ging met een gevulde tas naar huis.

Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om naar de Fashion Eve te komen dan bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom in de winkel. Er staat altijd iemand van het team klaar om te helpen en advies te geven. Naast de uitgebreide damescollectie is de baby- en kinderkledinglijn van Noppies, Feetje, Dirkje en Blue Seven uitgebreid tot en met maat 110.