BENG! in gesprek

Algemeen Algemeen

Energiecoöperatie BENG! organiseert woensdagavond 20 april een ledenbijeenkomst in dorpshuis 'De Groene Daan', Grothelaan 3 in Groenekan. Het bestuur gaat met de leden in gesprek  over de invulling van de koers . Thema's zijn: 'bewust worden van je eigen energieverbruik', 'collectieve zonneprojecten in De Bilt',  'een energieneutraal huis: wat houdt dat in?' en 'hoe versterken we onze coöperatie?'.

Niet-leden zijn van harte welkom om lid te worden en mee te praten. Zij krijgen ook een gratis energiemeter aangeboden. Inloop vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur wordt een korte ALV gehouden waarna er 'aan tafel' wordt gegaan rondom de thema's. Om 22.00 uur wordt afgesloten met een borrel.

BENG! staat voor 'Biltse Energieneutrale Gemeenschap', een streven dat de coöperatie in 2030 wil bereiken. Dat betekent het energieverbruik terugbrengen en de resterende energie lokaal opwekken in de zes kernen van De Bilt. Het klimaat vaart er wel bij en Biltse bedrijven en huishoudens kunnen op kosten besparen. BENG! werkt er hard aan, samen met partnerorganisaties en de gemeente. Meer info: www.beng2030.nl of mail info@beng2030.nl.