De wedstrijd kende een unicum voor DOS in competitieverband. De wedstrijd stond onder leiding van een arbitraal duo. Naast de scheidsrechter was er nog aan assistent-scheidsrechter aanwezig.

DOS wint ruim van Revival

Korfbalvereniging DOS (Westbroek) verwachtte in Revival een taaie en stugge tegenstander te treffen.

Revival, toch één van de minst gepasseerde tegenstanders in de poule, keek na twintig minuten tegen een onwerkelijke 7-0 achterstand aan. Hierna ging het richting het rustsignaal gelijk op. Na de 13-7 ruststand duurde het even voordat DOS het ritme van voor rust weer te pakken had. Bij 16-9 stokte het even, maar hierna gaf de thuisploeg Revival het nakijken. Soepel en in een hoog tempo liepen de Westbroekers uit naar een grote voorsprong. DOS scoorde weer over meerdere schijven. Alle acht de basisspelers troffen doel en met het schotpercentage maakte dat het grootste verschil met Revival.

Doordat medekoploper Noviomagum verloor, staat DOS nu alleen bovenaan. Op de tweede plaats staat Noviomagum nu samen met Spirit op twee punten achter DOS. Volgende week is Spirit de volgende tegenstander van DOS. Om 13.30 uur staat deze wedstrijd al op het programma in Voorthuizen.