?Met een flinke club vrijwilligers werd het Clubhuis en het Terrein schoon en klaar gemaakt.
?Met een flinke club vrijwilligers werd het Clubhuis en het Terrein schoon en klaar gemaakt.

Nova doet NL Doet

Algemeen Algemeen

Zaterdag heeft Korfbalvereniging Nova meegedaan aan NL Doet. Er stond veel op het programma, maar het lukte om met een flinke club vrijwilligers het Clubhuis en het Terrein schoon en klaar te maken voor het tweede deel van het veldseizoen dat eind maart van start gaat.

Er is zaterdag 12 maart keihard gewerkt bij Korfbalvereniging Nova tijdens NL Doet. Het clubhuis en het terrein zijn flink onderhanden genomen. Om 9.00 uur stond een groep vrijwilligers klaar om aan de slag te gaan. Na een kopje koffie zijn de ramen gezeemd, rolluiken schoongemaakt, kleedkamers grondig geschrobd en spin-vrij gemaakt, is er gestart met het inrichten van de keuken, buiten is al het groen bijgewerkt, het dak van het clubhuis schoongemaakt en nog veel me.

Jongsten
Vooral de jongste helpers Evelien, Tess en Lynn hebben heel goed gewerkt. Lynn van der Werve (6 jaar) was erg enthousiast over deze opknap- en schoonmaakochtend bij Nova: 'Dit is de leukste dag van mijn leven!'. Ze kijkt vast nu al uit naar volgend jaar. De korfballers hebben hiermee een mooie frisse start, straks weer op het veld.