Tiemen van der Worp (r) is het nieuwste erelid van de fotoclub.
Tiemen van der Worp (r) is het nieuwste erelid van de fotoclub.

Erelid bij Fotoclub

Algemeen Algemeen

Het bestuur van Fotoclub Bilthoven e.o. heeft op 22 februari. tijdens de jaarvergadering Tiemen van der Worp benoemd tot erelid van de vereniging. Het bestuur spreekt hiermee zijn dank uit en grote waardering voor het vele werk dat Tiemen gedurende 10 jaar heeft verricht voor het clubblad van de vereniging.

Het merendeel van die tijd was hij alleen verantwoordelijk voor clubblad De Cameraad, waarvan hij er precies 100 heeft afgeleverd: 'Ik heb het altijd met heel plezier gedaan, maar dit is een goed moment om mijn taak over te dragen', aldus Tiemen. Uit handen van voorzitter Wim Kastelijn kreeg van der Worp de oorkonde uitgereikt die bij het erelidmaatschap hoort. De leden gaven hem een fotoboek cadeau. Voor belangstellenden is De Cameraad ook te lezen op de website van de vereniging www.fotoclubbilthoven.nl

Audiovisueel
Maandag 14 maart geeft de werkgroep Audio-Visueel van de FBC een presentatie van hun werk van het afgelopen jaar. De leden van deze werkgroep verwerken hun foto's in een slideshow, waarin visuele- en geluidseffecten zijn verwerkt, meestal ondersteund met passende muziek en soms ook aangevuld met ingesproken informatie. Deze avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in zalencentrum H.F.Witte, Henri Dunantplein 4 in de Bilt.