Sanne van der Zee in nauw overleg over de vormgeving van de site met Annelieke bij Parel Promotie.
Sanne van der Zee in nauw overleg over de vormgeving van de site met Annelieke bij Parel Promotie.

Website bewonersvereniging Woonspraak is klaar

Algemeen Algemeen

Woonspraak heeft een nieuwe website waarmee ze nog beter bereikbaar zijn voor de huurder. andersom kan Woonspraak de huurder snel bereiken om vragen te stellen over actuele onderwerpen die Woonspraak met SSW bespreekt.

Er is veel veranderd. De oude site was een informatiebron waar geïnteresseerden de nieuwsbrief en notulen konden vinden en lezen wie er in het bestuur zit en wat er in de statuten staat. Met de nieuwe website kan de bezoeker binnenkort chatten met het bestuur. Per maand wordt er een moment ingepland voor een bepaald onderwerp waar men over kan praten. Het menu is in drie onderwerpen verdeeld; alles voor de huurder, alles over de kernen en alles over Woonspraak. En is er een link om de nieuwsbrief te ontvangen en om lid te worden van Woonspraak voor 50 cent per maand.

Meepraten
In de tegenwoordige tijd van medezeggenschap en inspraak is het belangrijk, dat op het gebied van wonen en de directe woonomgeving, elke huurder zeggenschap kan krijgen over zaken die de verhuurder regelt. Daarnaast zijn er de laatste jaren voortdurend veranderingen bij de wooncorporaties, die van invloed kunnen zijn op het woonplezier van de huurders. Betrokkenheid bij het overleg met de woonstichting SSW is van grote betekenis. Aangezien een bundeling van krachten de positie verstevigt, is de Biltse Bewonersvereniging Woonspraak opgericht. Deze vereniging vertegenwoordigt alle huurders van SSW en haar medebewoners. Als u het ook belangrijk vindt om mee te praten over zaken als huurprijsbeleid, algemeen onderhoud en dergelijke, word dan lid van Woonspraak. Meer informatie vindt u op www.woonspraak.nl.