Logo vierklank.nl
Yui Koenen studeert wiskunde aan de docentenopleiding en helpt leerlingen naar een voldoende.
Yui Koenen studeert wiskunde aan de docentenopleiding en helpt leerlingen naar een voldoende.
Zakelijk

Wiskundebijles op maat: een paar klikken verwijderd

Jamie Schuller, afgestudeerd bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, brengt met zijn bedrijf 'Wiskunde Aan Huis' de wiskundebijlessen letterlijk bij de leerlingen thuis. Inmiddels zorgt een 9-koppig team ervoor dat veel leerlingen uit deze regio tegenwoordig voldoende scoren.

Onlangs vernieuwde Wiskunde Aan Huis de website om het leerlingen nog makkelijker te maken een bijles te boeken. Een proef op de som bevestigt het beloofde. Met twee muisklikken kan je je registreren, vervolgens wordt het wel heel makkelijk om een bijles te boeken. Als je weet van welke docent je bijles wilt, dan boek je op 'docentenniveau' werkelijk razendsnel de gewenste docent bij je thuis. Het nieuwe concept van senior- en junior docent is een regelrechte hit. Senior docenten zijn vaak meer ervaren en ouder, maar het zegt niks over de kwaliteit van lesgeven. De keuze is afhankelijk van de wensen van de leerling. Wiskunde Aan Huis adviseert hierin, zodat de leerling een docent op maat heeft.

Flexibel rooster
Sommigen docenten zijn van 's ochtends 10.00 uur tot 's avonds 22.30 uur te boeken, óók in het weekend. Iedereen kan er terecht, op elk niveau, van VMBO tot en met bovenbouw VWO. Jamie: 'Veel leerlingen zijn bang voor het vak wiskunde en eigenlijk is dat nergens voor nodig. Met goede begeleiding en de juiste inzet is succes verzekerd. Wij zijn in staat om iedere leerling op te trekken naar een voldoende. Zodra de angst voor wiskunde wegvalt en de eerste voldoende gescoord is, neemt de inzet van de leerlingen toe.

Meer info op www.bijlesaanhuis.nl, facebook.com/wiskundeaanhuis of via de bedrijvengids van De Vierklank.

Meer berichten