Zorgboerderij De Drie Gebroeders

Algemeen Kunst & Cultuur

Dit jaar zal de Toneelvereniging van Westbroek de plattelandskomedie 'Zorgboerderij De Drie Gebroeders', geschreven door Willie van Oenen, opvoeren.

Het gaat niet goed met de boerderij van Harm en Rinus. Ze hebben van alles geprobeerd om wat neveninkomsten te krijgen maar het levert niet veel op. Ze zitten er ook niet erg mee, ze leven sober en gaan hun eigen slome gangetje. Vooral Harm, die net 50 is geworden, is liever lui dan moe en zit ook nog met onverwerkt liefdesverdriet. Broer Albert, mede-eigenaar, ergert zich groen en geel aan zijn broers. Hij is zelf een snelle jongen, een man in 'business' die weet hoe je in de moderne tijd moet handelen om succes in zaken te hebben. Zijn vrouw Aleida, directrice van zorgcentrum 'de Geranium', denkt er al net zo over en wijst de broers regelmatig op hun falen. Maar nu is Albert het zat en wil dat de boerderij eindelijk eens wat meer opbrengt. Samen met Aleida lanceert hij het idee om er een zorgboerderij van te maken. De laatste kans voor Harm en Rinus. Lukt dat niet dan eist Albert dat de boerderij verkocht wordt. Harm en Rinus zien het helemaal niet zitten. Maar dan is tante Ko er nog. Zij is de steun en toeverlaat van Harm en Rinus en vindt dat ze het zeker moeten proberen. Zij zal dan wel helpen. Met elkaar moet je er een succes van kunnen maken. Als iedereen zijn beste beentje voorzet. Iedereen? Heeft iedereen wel de wil om er een succes van te maken? Of spelen er andere belangen mee?

Hoe dit afloopt kunt u zien op 5, 11 en 12 maart in het Dorpshuis van Westbroek, Pr. Christinastraat 2. De zaal is open om 19.15 uur, aanvang 20.00 uur. Tijdens de pauze is er een verloting met vele leuke prijzen. Een deel van de opbrengst van deze verloting wordt aan een goed doel geschonken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen

met Lambert van den Hul (tel. 030 2715702) of Jan Hendrik Nap (tel. 0346 282477).