Foto: Bram van Aggelen
Foto: Bram van Aggelen

Met 0-4 terug naar Haarlem

Algemeen Sport

Zaterdag traden de mannen van Irene H1 (Bilthoven) thuis aan tegen Spaarnestad H1 uit Haarlem. Om de mannen uit de degredatiezone te krijgen moesten er punten gepakt worden.

De eerste drie sets begonnen slordig. Om het tij te keren werden er tactische wissels ingezet, maar keer op keer bleek dit niet voldoende om de achterstand in de halen. De sets gingen verloren met 19-25, 15-25 en 16-25. De vierde set was de laatste kans om nog een punt te behalen. De gehele set had Irene een voorsprong van enkele punten. Aan het eind van de set stond er een 24-23 voorsprong op het scorebord; setpoint voor de Irene-mannen! Het scoreverloop ging in deze spannende eindfase lang heen en weer, maar uiteindelijk waren het toch de uitdagers uit Haarlem die met 28-30 de set wonnen en er met 0-4 overwinning vandoor gingen.

Heren 1 van Irene zal zich deze week gaan opmaken voor de uitwedstrijd tegen US H2 uit Amsterdam. Momenteel staan de mannen van Irene op de 11e plaats en zullen er punten behaald moeten worden om uit de degradatiezone te komen.        (Bas Verpoorten)