Poëzie en dans worden gecombineerd in een van de voorstellingen.
Poëzie en dans worden gecombineerd in een van de voorstellingen.

Vorstelijke commotie in Lage Vuursche

Algemeen Algemeen

Op vrijdag 5 februari en 4 maart is het 's avonds anders zo rustige dorp Lage Vuursche in beroering. Theaterfestival Vuurol brengt de WinterTheaterwandeling, met koninklijke omlijsting. Buitengewoon uitgedoste prinsessen ontvangen de deelnemers en begeleiden hen naar drie gevarieerde voorstellingen op een steeds andere locatie.

Poëzie en dans worden gecombineerd in de paardenstal van restaurant De Lage Vuursche. In de voorstelling 'Tweezaam' van Wordbites en choreografe/danseres Sanne Clifford gaat het over hoe we ons verhouden tot ons zelf, elkaar, onze omgeving. In de sfeervolle houten schuur van boerderij Schep vertelt de meesterverteller Bastiaan de Zwitser een hartstochtelijk verhaal over ware liefde en verleiding. Tot slot komt het publiek samen voor een Vorstelijke Veiling in de zaal van restaurant Het Vuursche Bos. Een onverwachte wending zorgt voor spanning bij het personeel van het veilinghuis dat kunst van onze Koninklijke Buurvrouw onder de hamer zal brengen. Voor het reserveren van kaarten (niet ter plaatse mogelijk) en meer informatie kijk op vuurol.nl.

Lezersactie
Er is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar voor lezers van De Vierklank. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om in aanmerking te komen voor een gratis kaart (1 per aanvraag). Uit de inzendingen trekken wij willekeurig de winnaars. Alleen zij ontvangen daarvan persoonlijk bericht. Graag in het onderwerp vermelden Lezersactie Vuurol