Tijdens NLdoet kun je alles doen.
Tijdens NLdoet kun je alles doen.

Vrijwilligersactie NLdoet

Algemeen Algemeen

Aanvragen van subsidie kan nog tot 25 januari

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vindt weer de landelijke vrijwilligersactie NLdoet plaats. Ook in de Gemeente De Bilt doen weer tientallen vrijwilligersorganisaties mee aan deze actie. Overweegt uw organisatie ook om mee te doen? Doe het! Het levert u ontzettend veel op.

NLdoet is een prachtige kans voor organisaties om hun vrijwilligerswerk een boost te geven. Organisaties, die eens hebben meegedaan, doen dat de volgende jaren vaak opnieuw. Wat maakt NLdoet zo populair:
1. NLdoet-acties worden door veel organisaties en vrijwilligers omschreven als een ontzettend gezellige en feestelijke dag.

2. Samen met een groep vrijwilligers kunt u een grote klus klaren.
3. U kunt hiervoor een financiële bijdrage van 400 euro aanvragen bij het OranjeFonds.
4. Meedoen zorgt gegarandeerd voor lokale publiciteit
5. Regelmatig houden organisaties nieuwe vrijwilligers over aan een NLdoet-dag.

Meer weten
Maar hoe pakt u dat nou aan? Welke klussen zijn geschikt om aan te bieden tijdens NLdoet en hoe organiseert u zo'n dag? De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt denkt hierin graag met u mee en biedt advies. Neem contact op met Ingrid Huisman via vrijwilligerscentrale@mensdebilt.nl of tel. 030 4770595.

Bedrijven die zich vrijwillig willen inzetten voor NLdoet kunnen contact opnemen met Judith Boezewinkel van Samen voor de Bilt via judith@samenvoordebilt.nl of tel. 06 11564957.