Logo vierklank.nl
Gilde Personeel winnaar in de catergorie starters, eigenaar Erwin Wever en wethouder Jolanda van Hulst. (foto Guus Geebel)
Gilde Personeel winnaar in de catergorie starters, eigenaar Erwin Wever en wethouder Jolanda van Hulst. (foto Guus Geebel)
Zakelijk

Biltse Ondernemer van het jaar

Voor de vijfde keer organiseerden de gemeente De Bilt, de Lions Club De Bilt-Bilthoven en de Biltse Ondernemers Federatie (BOF) de tweejaarlijkse verkiezing "De Biltse ondernemer van het Jaar". Er zijn in totaal 60 verschillende kandidaten voor deze titel aangemeld via de website.

Vanavond maakte de jury, onder voorzitterschap van wethouder Jolanda van Hulst, de winnaars van de Verkiezing Biltse Ondernemer van het Jaar 2015 officieel bekend. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis.

In de categorie Starters is Gilde Personeel B.V. de winnaar.
Landwinkel De Hooijerij / Nieuw Bureveld heeft gewonnen in de categorie Retail (winkels) en
Greenlink Nederland is de nummer één in de categorie Overige bedrijven.
Zij mogen de titel "De Biltse Ondernemer van het Jaar" dragen en kregen een beeldhouwwerk van Luigi Amati.

Gilde Personeel B.V.
Dit uitzendbedrijf voor vakmensen in de metaal, installatie, bouw, infra en groenmarkt heeft zich in maart van dit jaar in de gemeente gevestigd. De jury is van mening dat van de drie genomineerden, Gilde Personeel de winnaar is in de categorie Starters. Eigenaar Erwin Wever laat met veel denk- en daadkracht en enthousiasme een snelle en gedegen groei zien. Erwin heeft op grond van diepgaande analyses en een goed ondernemingsplan en uitwerking zijn uitzendbedrijf gestart. Hij heeft bewust gekozen om van Emmen naar Bilthoven te verhuizen om een snellere groei te kunnen realiseren. Op bedrijvenpark Larenstein heeft hij een prachtig kantoor en zit hij midden tussen zijn klanten.

Landwinkel De Hooijerij / Nieuw Bureveld
Martine Wismeijer heeft samen met haar partner Dirk Jan op zeer enthousiasmerende en bevlogen wijze van de nood een deugd gemaakt. Met elkaar zetten zij het ontbrekend perspectief voor het landbouwbedrijf om in een winkel voor oorspronkelijke, traceerbare, eerlijke levensmiddelen en lekkernijen. Een hooiberg is sfeervol verbouwd en De Hooierij biedt seizoengroenten en zelf opgefokt vlees van eigen erf. Martine werkt samen met omringende bedrijven om het gehele jaar door een breed scala van eerlijke producten aan te kunnen bieden.

Greenlink Nederland
Door een gedegen kennis van zaken en gedreven ondernemerschap heeft Maarten Strengers als ingenieursbureau en projectontwikkelaar een onderscheidende positie opgebouwd in de wereld van groene stroom en energiebesparing. Meten is weten  en  wars van ongefundeerde stellingnames en onafhankelijk van vaste leveranciers, komt Greenlink Nederland met op maat gesneden duurzaam werkende oplossingen voor zonnestroomvoorziening en energiebesparingsystemen.

Meer berichten