Logo vierklank.nl

Traditionele garage-sale route Groenekan

De zesde editie van de Garagesale Route Groenekan vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 juni. Zes jaar geleden is dit jaarlijkse initiatief gestart en blijkt een groot succes. De Garagesale Route Groenekan krijgt steeds meer bekendheid in de regio. Bezoekers komen vanuit de verre omtrek. Voor bezoekers is een duidelijke plattegrond met adressen beschikbaar. De deelnemende adressen zijn ook te vinden op www.garagesaleroutegroenekan.nl en op de dag zelf te herkennen aan versiering met ballonnen of slingers.

Alle deelnemende adressen maken op hun erf een stand waar van alles verkocht wordt, zoals brocante, boeken, planten en stekjes, speelgoed, meubels, kleding, kunst en verschillende gebruiksartikelen. Op enkele adressen wordt daarnaast ook koffie, thee en home-made taart geserveerd.

Speelgoedbank
Op Lindelaan 10 komt wederom een grote stand van de SpeelgoedBank De Meern. De opbrengst van wat hier wordt verkocht komt ten goede aan de SpeelgoedBank. De SpeelgoedBank geeft gratis speelgoed weg aan kinderen van gezinnen die van weinig geld rond moeten komen.

Meer berichten