BSO de Wilde Poema organiseert benefiet

Algemeen

Op dinsdag 23 juni is er een benefietfeest op BSO de Wilde Poema (bij de Werkplaats Kindergemeenschap). Op het feest zijn allemaal leuke dingen te doen, zoals een sponsorloop, lekkere hapjes en drankjes, een loterij en nog veel meer. De opbrengst van dit benefietfeest is bestemd voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld. 

Het benefietfeest is een initiatief van drie meiden uit de oudste groep van de BSO: Marte, Jente en Fenna. Ze worden geholpen door leidster Lisa. Samen hebben ze allerlei bedrijven in De Bilt benaderd voor bijdragen voor de loterij. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals speelgoed en cadeaupakketten, maar ook een dinerbon voor twee personen en vrijkaartjes voor het Klimbos in Lage Vuursche. 

Doel
Kinderhospice Binnenveld biedt complexe zorg aan ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen met een beperkte levensverwachting, welke wordt gegeven in een kleinschalige en huiselijke voorziening. Binnenveld spaart momenteel voor de inrichting van een ouderhuis(-je). Daar is 26500 euro voor nodig en daar helpt BSO de Wilde Poema graag aan mee. De festiviteiten vinden plaats van 13.30 tot 17.30 uur bij BSO de Wilde Poema, Kees Boekelaan 16, Bilthoven. Meer informatie op tel. 030 7500333.