Het Trio van der Hoeven speelt meesterwerken in Het Lichtruim.
Het Trio van der Hoeven speelt meesterwerken in Het Lichtruim.

*lezersactie* Trio van der Hoeven in Theater Het Lichtruim

Algemeen

Op 7 april biedt Theater Het Lichtruim het podium aan een bijzondere kamermuziekvoorstelling, met pianist Daniel van der Hoeven, klarinettist Lars Wouters van den Oudenweijer en de altvioliste Iteke Wijbenga.

Daniel van der Hoeven heeft zijn opleiding cum laude afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder begeleiding van de gerenommeerde Russische meesterpianist Naum Grubert. Hij won talloze prijzen bij internationale concoursen, waaronder de eerste prijs van het Internationaal Bach Concours in Würzburg, Duitsland. Lars Wouters van den Oudenweijer is een wereldwijd gevraagde klarinettist en ontving onder andere de Edison Young Masters voor zijn debuut-cd. Samen met altvioliste Iteke Wijbenga vormen zij sinds 2019 een trio.

Het programma van de avond omvat meesterwerken van componisten als Wolfgang Amadeus Mozart, Leo Smit, Elmer Schönberger en Robert Schumann. 

Aanvang 15.00 uur. Kaarten via kunstenhuisidea.nl/agenda

Lezersactie

Voor lezers van De Vierklank is een aantal kaarten beschikbaar gesteld. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u vóór 2 april een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp Trio. De kaarten worden onder de inzenders verloot. Iedereen krijgt bericht.