FC de Bilt MO15-1 bekerfinalist

Afgelopen donderdag speelde de MO15-1 van FC De Bilt de halve finale van de KNVB beker tegen VV de Meern MO15-1. Na een vlotte 0-1 voor Be Bilt maakte de Meern kort  na rust de gelijkmaker. Wat volgde was een zinderende tweede helft vol strijd en passie waarin FC De Bilt kort voor tijd de verlossende 1-2 scoorde.

Hiermee bereikten de dames voor de tweede maal op rij de finale van de KNVB beker, een unieke prestatie. Deze wordt gespeeld op 1 juni om 11.45 uur in Uithoorn. Tegenstander dan is Alliance '22 MO15-1 uit Haarlem. Zaterdag aanstaande kunnen de meiden echter voor een nog grotere sensatie zorgen. Dan kunnen zij het eerste meidenteam worden van FC De Bilt, dat kampioen wordt op het allerhoogste niveau van Nederland. Tegenstander zaterdag is Houten MO15-1, de aftrap is om 12.45 uur op het hoofdveld.