Verbouwing Bibliotheek Maartensdijk

Algemeen Algemeen

Bibliotheek Idea Maartensdijk wordt vanaf 24 mei verbouwd. Deze verbouwing is onderdeel van de grondige renovatie van de Vierstee. De renovatie van de Vierstee wordt in de zomer uitgevoerd, omdat dit de rustigste periode is. Tussen 24 mei en 4 september is Bibliotheek Maartensdijk gesloten. Gedurende de sluitingsperiode zijn de bibliotheekklanten van harte welkom in andere vestigingen zoals die van Bilthoven. Op 4 september opent de verbouwde Bibliotheek in Maartensdijk haar deuren.

Klanten kunnen de materialen in huis houden zolang de bibliotheek gesloten is. De bibliotheek verlengt de uitleentermijn van materialen tot 15 september. Voor vragen over de Bibliotheek kunnen klanten mailen naar maartensdijk@ideacultuur.nl

Bilthoven
Vanaf de maand juni kunnen klanten eens in de maand op vrijdag met de Plusbus naar Bibliotheek Idea in Bilthoven. De kosten zijn 3,50 per rit. De bus vertrekt om 9.00 uur en komt tussen 11.00 en 12.00 uur weer terug. De bus rijdt op vrijdag omdat het dan ook markt is in Bilthoven. Vervoer naar de bibliotheek in Bilthoven is aan te vragen via de Plusbus op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via tel. 0346 214195.

Verkoop
Woensdagmiddag 24 mei is de laatste dag, dat bij Bibliotheek Idea Maartensdijk de verkoop van afgeschreven boeken plaatsvindt. Iedereen kan binnen de openingstijden een keuze komen maken uit het ruime aanbod aan boeken. De boeken gaan voor een leuk prijsje de deur uit. Zie bibliotheek.ideacultuur.nl voor openingstijden. Op de website www.ideacultuur.nl worden foto's vertoond van de verbouwing, zodat belangstellenden de vorderingen kunnen volgen.