Aftrap verkoop loten voor de Lukkie Duck Race op Koningsdag.
Aftrap verkoop loten voor de Lukkie Duck Race op Koningsdag.

Lukkie Duck Race van start

Algemeen Algemeen

Op Koningsdag heeft wethouder Madeleine Bakker het officiële startschot gegeven voor de Lukkie Duck Race. Zij deed dat tijdens de feestelijkheden in Maartensdijk en in Bilthoven.

Direct daarna begon de verkoop van de loten aan het enthousiaste publiek op het SVM-sportterrein in Maartensdijk. Zaterdag 6 mei waren de Lions te vinden op het Maertensplein en op de Julianalaan in Bilthoven om het evenement te promoten. Reeds 2000 loten met badeenden vonden hun weg naar toekomstige winnaars van de Lukkie Duck Race.

De Lukkie Duck Race is een spannend spektakel op zaterdag 1 juli waarbij 4000 race-eenden tegen elkaar strijden om als eerste de finish van een 40 meter lang wedstrijdbad op het Maertensplein te passeren. In vier races kunnen de deelnemers mooie prijzen winnen. De Lukkie Duck Race wordt georganiseerd door Lions Club de Bilt-Bilthoven. De opbrengst komt ten  goede aan 2 goede doelen: Dorpshuis en sporthal De Vierstee (2.0) in Maartensdijk en Fight for Sight, oogoperaties in Nepal en India. De Lukkie Duck Race wordt mogelijk gemaakt door de steun van een groot aantal lokale ondernemers. Het Lukkie Duck Promotieteam zal de komende weken actief zijn om zo veel mogelijk mensen een kans te geven om op 1 juli een winnaar te zijn. Kijk voor meer informatie op www.lukkieduckrace2017.nl