Door die 200m2 erbij te betrekken is Jumbo Maartensdijk ruimer van opzet geworden.
Door die 200m2 erbij te betrekken is Jumbo Maartensdijk ruimer van opzet geworden.

Jumbo Maartensdijk weer open

Algemeen Algemeen

door Henk van de Bunt

Vrijdag 7 oktober heropende Jumbo Jelle Farenhorst in Maartensdijk haar deuren na een vijf dagen durende verbouwing. De klanten stroomden die dag weer toe en waren over het algemeen meer dan tevreden over de ruimte en overzichtelijkheid.

Jelle Farenhorst: 'Van zowel onszelf, als van onze klanten was meer ruimte in de winkel een grote wens, zowel meer ruimte om te winkelen, als meer ruimte voor de producten. Wij zijn blij met deze uitbreiding van 200 m2, ook om een breder productassortiment aan te kunnen bieden. Zo was er maar één plank met glutenvrije producten, nu zijn het er acht. En ook de biologische producten zijn van één naar twee meter breed gegaan en er zijn veel andere productgroepen uitgebreid'.

Loop
In vergelijking met de opening twee jaar geleden stonden de klanten dit keer niet in de (wacht-)rij om 8 uur. Medewerkster Femke Lodder: 'Later op de dag heeft winkelend Maartensdijk en De Bilt dit ruim ingehaald. Dat kun je merken aan de nu al weer lege stellingen, die 24 uur eerder met alle collegae ruim gevuld waren. Klanten moesten misschien even wennen aan een andere plek voor hetgeen zij zochten, maar waren later meer dan tevreden over de grotere ruimte en de daarbij behorende overzichtelijkheid. De loop kwam er meer dan in; de grandioze inzet van alle collega's de afgelopen vijf dagen werd op deze wijze dan ook meer dan beloond'.