Logo vierklank.nl
Jesse van Ginkel en Rianne Kuyt in actie. (foto Wilma de Heer)
Jesse van Ginkel en Rianne Kuyt in actie. (foto Wilma de Heer)

Tweemaal Zes wint knap in eigen huis

  Sport

Dat Tweemaal Zes in een poule zit waar alles mogelijk is, werd afgelopen zaterdag weer bewezen. In eigen huis werd KCR uit Ridderkerk ontvangen. Van deze tegenstander werd er in de uitwedstrijd met 32-23 verloren. TZ scoorde weliswaar opnieuw 23 doelpunten, alleen was het dit keer genoeg voor de winst. Ze kregen er namelijk maar 19 tegen.

De Vierstee zat bij aanvang van de wedstrijd goed vol. Al toegezongen door de T-Zide (supportersclub), floot de scheidsrechter 'in'. Het was snel duidelijk dat TZ niet ging voor een herhaling van de 'heenwedstrijd'. De eerste 4 doelpunten vielen erg rap. Tweemaal Zes wist direct een voorsprong te pakken en het lukte de eerste helft om te heersen over hun tegenstander. Er werd gerust met 14-10.

Toch maakte TZ het de tweede helft onnodig spannend. Na rust leek de thuisclub door te gaan met het spel wat zij in de eerste helft lieten zien. Kort daarop was een onzorgvuldige periode goed voor KCR om terug te komen tot gelijke hoogte. Met 18-18 op het scorebord lag de wedstrijd weer volledig open. Tweemaal Zes wist zich te herpakken, liep uit tot 20-18, en vergrootte deze voorsprong uiteindelijk nog tot 23-19. Een prima revanche en knappe overwinning. KCR en Tweemaal Zes staan nu gedeeld vierde op de ranglijst.       (Sterre Thijs)

Meer berichten