Zonder goed te spelen pakten de dames van Salvo een makkelijke overwinning.

Gemakkelijke zege Salvodames

Sport

Het bezoekende en op de laatste plaats staande team van Oberon uit Weesp had zoals verwacht weinig kans tegen de Maartensdijkse dames. Met een simpele 4-0 overwinning verstevigen de dames hun koppositie.

In het begin van de set kon Salvo niet gelijk haar wil opleggen aan Oberon. Dit vooral door eigen slordigheid. Aanvalsopbouw en aanvalskracht bleven onder de maat. Duidelijk was wel dat Salvo meer inhoud bezat maar de dames lieten het niet zien. Op de stand 14-11 nam coach Peter de Wit een time out om de dames weer op scherp te zetten. Dat lukte prima. Salvo liep vlot door naar de setwinst met 25-13. In de 2e set had Salvo voortdurend een voorsprong maar sprankelen deed het team nog steeds niet. Uiteindelijk werd de set wel gewonnen met 25-19. De 3e set trok Salvo het initiatief sterker naar zich toe. Zonder groots te spelen en een tegenstander die het Salvo niet meer moeilijk kon maken werd de set gewonnen met 25-14. De 4e set was het snel met de tegenstander gedaan. Een sterke serviceserie van Nicole Visscher hielp Salvo goed op weg. Met een goed draaiende aanval met een aantal mooie korte aanvallen door het midden van Lisanne Dekker werd de set makkelijk gewonnen met 25-7. Zaterdag 15 februari spelen de dames in sporthal Nieuwland in Hoogland om 12.30 uur tegen de dames van het als 3e geklasseerde Forza.