Logo vierklank.nl
Bibliotheek Bilthoven is ingericht voor de 1,5 meter samenlevering.
Bibliotheek Bilthoven is ingericht voor de 1,5 meter samenlevering. (Foto: Hans Lebbe)

Bibliotheek Bilthoven weer open

Bibliotheek Bilthoven is vanaf maandag 18 mei weer geopend met aangepaste openingstijden en dienstverlening. Zo kan iedereen weer boeken en andere materialen lenen en terugbrengen. Bibliotheek Bilthoven heeft de afgelopen week de Bibliotheek zo ingericht, dat het voor bezoekers én medewerkers veilig is om in de bibliotheek te zijn. 

Voorlopig is de bibliotheek alleen open voor het lenen en terugbrengen van boeken en materialen. Het lenen gebeurt via de zelfservice balies, het terugbrengen kan via de inleverbrievenbus aan de voorzijde van het Lichtruim. De leestafel, werkplekken, koffieautomaat en toiletten zijn tijdelijk buiten gebruik. Vragen stellen bij de balie kan maar indien mogelijk ontvangt de bibliotheek deze liever per mail (klantcontact@ideacultuur.nl). 

Thuis kan men al een keus maken en exemplaren reserveren. Gevraagd wordt om zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek te komen. Een volwassene mag met 1 kind t/m 12 jaar naar binnen. Kinderen mogen niet alleen naar de bibliotheek. De komende periode breidt Bibliotheek Idea haar openingstijden en dienstverlening verder uit. Meer informatie is te lezen op de website www.ideacultuur.nl/open. Hier zijn ook de tijdelijke openingsuren vermeld. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de Bibliotheek in Maartensdijk weer open gaat. 

Meer berichten