Logo vierklank.nl
Hans en Wilma Visser bieden op Black Friday hun huismerk verf extra aantrekkelijk aan.
Hans en Wilma Visser bieden op Black Friday hun huismerk verf extra aantrekkelijk aan.

Zwarte verf in allerlei kleuren

In het voormalige ABN Amro kantoor aan de Hessenweg in De Bilt is sinds 2016 Home made by_Visser gevestigd. Eigenaren Hans en Wilma Visser zijn van oorsprong woninginrichters. Dankzij hun jarenlange ervaring als woninginrichter en de praktijkervaring op het gebied van montage en toepassing van materialen kunnen zij ook op klusgebied enorm goed adviseren.

In de winkel is een aparte Doe-het-zelf afdeling gemaakt met verf, verfbenodigdheden, schoonmaak- en onderhoudsartikelen. Maar ook voor vulmiddel, schroefjes en boutjes bent u aan het juiste adres. Gereedschappen, lijmen en kitten maken het aanbod compleet van de enige doe-het-zelf zaak in De Bilt.

Korting op Black Friday
Op black Friday maakt Home made by_Visser het extra aantrekkelijk om kennis te maken met hun 'zwarte' huismerk verf. Een kwaliteitsproduct met vele toepassingen. Lakverf in mat, zijde- en hoogglans op water en olie basis, muur- en krijtverf. Alleen op vrijdag 29 november wordt deze verf met een hoge korting aangeboden. Wilma: 'Een mooie kleur op de muren en het houtwerk maken uw inrichting compleet en met de juiste manier van toepassen zult u trots zijn op uw eigen werk.'

Hans en Wilma nodigen u graag uit om eens kennis te maken en de mooie winkel op de Hessenweg te verkennen.

Meer berichten