SVM wint met ruime cijfers en verdedigt met 6 man tegen één. (foto Nanne de Vries)

SVM wint ruim van OSO

Als een pijl uit een boog kwam SVM in Loosdrecht bij OSO uit de startblokken. In de 2e minuut al schoot Coen de Swart de bal al van buiten het zestienmetergebied in de kruising binnen (0-1). De Maartensdijkers zijn veel sterker dan de gastheren en speelt mede daarom extra op de aanval. In de 8e minuut speelt Coen prima op Jordy van de Lee en de 0-2 valt.

Alweer 6 minuten later past Chester tussendoor weer naar Jordy en de 0 – 3 ligt in het netje. In de 20e minuut haalt Mike de achterlijn en stelt Jordy in staat zijn hattrick te maken (0-4) en al binnen een half uur scoort Frank van Brenk de 0 – 5. Net voor rust maakt Mike nog de 0 – 6 in een scrimmage voor de goal.

De tweede komt Stijn Orsel voor Perry van den Bunt en in de 55ste minuut komt Bouty voor Leroy Engel. De laatste 10 minuten van de 2e helft zijn nog even leuk: Mike scoort de 0 – 7, Nicky Engel de 0 – 8 en in de laatste minuten via een strafschop tilt Mike de Kok de 0 – 9 op het scorebord. Volgende week 9 november ontvangt SVM het in de middenmoot bivakkerende SV de Vechtstroom uit Utrecht Overvecht.