Logo vierklank.nl
SVM mag een hoekschop nemen; is hier sprake van strafbaar hands? (foto Nanne de Vries)
SVM mag een hoekschop nemen; is hier sprake van strafbaar hands? (foto Nanne de Vries)
Sport

SVM laat EDO niet dichterbij komen

Trainer Kevin Ligtermoet (SVM) had tegen EDO een goed werkend tactisch plan bedacht. Runner up EDO was SVM tot 2 punten genaderd en loerde ook nog op de zo belangrijke 2e plek in de eindstand. Deze plek in de eindstand levert in de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse in ieder geval 2 thuiswedstrijden op.

En SVM wilde natuurlijk revanche voor de onnodige nederlaag tegen EDO in het begin van de competitie. Het werd voor de talrijke fans van de beide clubs een tactisch spel. Geen van deze 2 teams wilde verliezen. En EDO kon ook nog die middag een periodetitel pakken. EDO was af en toe gevaarlijk. SVM loerde op de counter. SVM-goalie Stijn Orsel bleek net als zijn collega bij EDO in de eerste helft niet te verslaan.

SVM met Bas Temme voor Lorenzo van Zijl bleef goed compact spelen. Gaandeweg de 2e helft kwamen de geelblauwen beter in hun spel. Frank van Brenk had net niet het tor-instinct anders was SVM op voorsprong gekomen. Beide teams waren na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Junick tevreden met de uitslag. SVM houdt met 2 punten voorsprong op EDO de 2e plek en EDO pakte met dank aan kampioen Hercules een periodetitel. A.s. zaterdag gaat SVM voor de laatste wedstrijd op bezoek bij Elinkwijk en zal toch nog gewoon moeten winnen om als 2e te eindigen in de competitie.

Meer berichten