Logo vierklank.nl
De Irenemeiden vechten voor ieder puntje dat ze kunnen pakken.
De Irenemeiden vechten voor ieder puntje dat ze kunnen pakken.
Sport

Irene redt het niet tegen topteam

In de Kees Boekehal ontvingen de dames van Irene afgelopen zaterdag het ervaren Thor uit Berg Ambacht dat vorig seizoen uit de eerste divisie degradeerde. Dat het Berg Ambachtse team zo snel mogelijk terug naar de eerste divisie wil werd direct duidelijk gemaakt.

Irene had in de eerst drie sets niets in te brengen en pas in de vierde set gooiden de Bilthovense meiden de schroom van zich af waardoor toch nog een setje binnen gehaald werd. 'We hebben in de kerstvakantie veel volleybaluren gemaakt en het team heeft echt weer een stap vooruit gezet' meldt Irene coach Erna Everaert. 'De eerste twee wedstrijden in het nieuwe jaar zijn tegen de twee voornaamste titelkandidaten, we moeten dan ook blij zijn met iedere set die we pakken. Daarna gaat het pas echt om de knikkers.' In de kerstvakantie nam Irene met een groot deel van de dames 1 selectie deel aan het bekende Dynamo jeugd toernooi in Apeldoorn, daarna werd in het eerste weekend van 2019 met overmacht plaatsing voor de halve finales van het Nederlands kampioenschap A-jeugd gerealiseerd. Volgende week speelt Irene weer thuis, dan tegen koploper Armixtos uit Amsterdam.    (Michel Everaert)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>