Logo vierklank.nl
Judasoor is te vinden op landgoed Sandwijck.
Judasoor is te vinden op landgoed Sandwijck. (Foto: wimw)

Paddenstoelenwandeling Sandwijck

Zondag 14 oktober organiseert IVN De Bilt een paddenstoelenwandeling op landgoed Sandwijck o.l.v. van IVN en leden van de werkgroep Sandwijck.

U wordt meegenomen in de wondere wereld van de zwammen, de grote variatie in hun verschijningsvormen, de relaties die ze aangaan en hun nut voor de natuur. Niet alleen vanwege de bijzondere paddenstoelen, maar ook vanwege het prachtige landgoed dat eigendom is van het Utrechts Landschap, is deze wandeling zeker de moeite waard.

De start is op het parkeerterrein bij het toegangshek van Sandwijck (Utrechtseweg 305, De Bilt), om 11.00 uur. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Er is een maximum van 30 deelnemers. Aanmelden kan tot vrijdag 12 oktober 18.00 uur via info@ivndebilt.nl. Honden kunnen niet mee. Inlichtingen bij Jaap Milius (tel. 030 2288636), Roel Maas-Bakker (tel. 030 2721611) of Ina van den Berge (tel. 030 2286511)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>