Logo vierklank.nl
Algemeen

Wereldwinkel geeft korting

De Wereldwinkel aan de Hessenhof 9 in De Bilt is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat eind vorig jaar door de Vierklankbezorgers is uitgereikt. Net als bij het vorige boekje wordt nu ook weer korting gegeven op Tony's Chocolonely en dit jaar ook op prachtig gedecoreerde kaarsen.

De Wereldwinkel kent een rijke historie in De Bilt. De eerste winkel werd in 1970 in een pand aan de Burg. de Withstraat geopend. Negen jaar later, na een aantal jaren in de Nieuwstraat gebivakkeerd te hebben, werd de wereldwinkel 'dakloos' en vond uitsluitend nog verkoop uit een kraam op de Hessenweg plaats. Inmiddels heeft de winkel al weer 17 jaar een vaste locatie aan de Hessenhof.

Fairtrade
Sinds 2011 is gemeente De Bilt Fairtrade. Dat betekent dat op veel plekken in de gemeente Fairtrade producten worden gebruikt, maar ook dat er in supermarkten en winkel fairtrade producten te koop zijn en in café's en restaurants fairtrade dranken en gerechten geserveerd worden. In de winkel aan de Hessenhof is het aanbod veel breder en hebben ze een interessant aanbod non-food producten. Dat maakt een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard.

Met de kortingsbon ontvangt u 20% korting op Tony's Chocolonely en op Swazi Candles. De kortingsbon is nog het hele jaar geldig. Heeft u het kortingsbonnenboekje gemist? U kunt alsnog een exemplaar halen op o.a. het kantoor van De Vierklank. Hierbij een volledig overzicht van de afhaaladressen:

Westbroek

Vink Witgoed, Pr. Christinastraat 3

Maartensdijk

Tankstation van Woudenberg, Dorpsweg 134

Bibliotheek, Nachtegaallaan 30

Ontmoetingsruimte Dijckstate, Maertensplein 98

De Bilt

Mens, Prof. Dr. P.J.W. DeBeyeweg 1

Bouwman Boeken, Hessenweg 168

Bilthoven

Bibliotheek, Planetenplein 2

Zorgcentrum Koperwiek, Koperwieklaan 3

Groenekan

De Vierklank, Kon. Wilhelminaweg 461

Lage Vuursche

Dorpshuis De Furs, Slotlaan 2a

Meer berichten