Logo vierklank.nl
Uit handen van directeur Arjan Dam ontvangt Trijnie de Groot een fraaie litho van Jits Bakker.
Uit handen van directeur Arjan Dam ontvangt Trijnie de Groot een fraaie litho van Jits Bakker.
Algemeen

Juf Trijnie de Groot neemt afscheid van Martin Luther Kingschool

Na ruim 40 jaar onderwijs, waarvan 32 jaar op de Martin Luther Kingschool in Maartensdijk gaat juf Trijnie de Groot met pensioen en nam zij op 11 juli afscheid. Alle kinderen van de school namen hieraan deel; een afscheid dat door het mooie weer op het schoolplein kon worden gehouden.

door Kees Diepeveen

Martin van Veelen was als voorzitter van Stichting Delta De Bilt - de Martin Luther Kingschool is één van de deelnemende scholen binnen deze koepel - naar Maartensdijk gekomen, om juf Trijnie toe te spreken. Hij refereerde aan de 40 jaar dat zij in het onderwijs heeft gewerkt en in die periode ongeveer 1000 kinderen in de klas heeft gehad. Ook was bijzonder dat zij al in april dit jaar met pensioen kon maar op verzoek van de school met liefde tot het eind van het schooljaar is gebleven. Daar waren school en Stichting heel blij mee. Van Arjan Dam, directeur van de Martin Luther Kingschool, kreeg zij als afscheidscadeau een fraaie litho van Jits Bakker.

Spektakel
Hierna genoot juf Trijnie met haar man en gezin volop van het spektakel dat de kinderen voor haar opvoerden. Gedurende de ochtend hadden de kinderen een djembé workshop gevolgd. Aan de hand van een verhaal, dat zich afspeelde in Afrika, werden dansen en ritmes uitgevoerd. Ook de kinderen genoten volop evenals de vele ouders en opa's en oma's die stonden te kijken. Juf Trijnie heeft een afscheid gekregen waar zij met veel plezier aan terug zal denken.

Meer berichten