Irene jongens B1.
Irene jongens B1. Foto: Niclas Visscher

Irene JB1 draait mee in de top

Irene jongens B1 speelde afgelopen zaterdag in IJsselstein tegen Vives. Irene wist de eerste set te winnen., maar daar hield het mee op, eindstand  3-1.

Na twee zeges en een nederlaag staat Irene in de tweede helft van de competitie nu op een stevige tweede plaats in de 1e klasse. Irene heeft een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper, Vives. De eerste twee wedstrijden van het jaar eindigden in twee dikke 4-0 overwinningen tegen respectievelijk Bourgondië uit Wijk bij Duurstede en Taurus uit Houten.

Schitterend
'Het is schitterend om te zien hoe de jongens vooruit gaan' zegt coach Casper Groenhuijzen. 'Technisch gaan ze heel snel vooruit en ook de spelpatronen beginnen steeds beter te kloppen. We winnen nu van tegenstanders waar we voor de kerst nog niet van zouden winnen. Ik ben heel tevreden over de vooruitgang van de jongens'. Tegen Bourgondië en Taurus was Irene duidelijk het betere team, met meer servicedruk en beter aanvalsspel.

Zaterdag, 10 februari om 11.15 uur, speelt Irene JB1 in de Kees Boekehal te Bilthoven opnieuw tegen Bourgondië die zesde staat.  (Michel Everaert)