Logo vierklank.nl
Activiteiten

Expositie in Het Lichtruim

Op vrijdag 19 januari wordt om 19.30 uur een bijzondere expositie in Het Lichtruim (Planetenplein 2, Bilthoven) geopend. Samenwerking tussen Kunstkring BeeKk en KunstenHuis De Bilt-Zeist heeft geleid tot een kleurrijke en diverse tentoonstelling van schilderijen, textiel, keramiek en boetseerwerk.

Voor Kunstkring BeeKk is dit alweer de 11e expositie in Het Lichtruim. De expositie is te bezoeken van 19 januari tot 7 maart. Exposanten zijn cursisten Keramiek, Boetseren en Pottenbakken; bij de beeldende afdeling van KunstenHuis De Bilt-Zeist worden zeer diverse cursussen aangeboden, zo ook voor mensen die graag ruimtelijk willen (leren) werken. De cursisten van deze groepen zullen hun mooiste werken tentoonstellen in de vitrines in het Lichtruim.

De tentoonstelling wordt op vrijdag 19 januari 2018 om 19.30 uur geopend door Rob Schouw, directeur KunstenHuis De Bilt-Zeist. Het geheel zal feestelijk worden omlijst met live muziek door leerlingen van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist, Esmee op harp en Merlijn op piano. Meer informatie: www.kunstenhuis.nl en www.kunstkringbeekk.nl.

Meer berichten