Logo vierklank.nl
Algemeen

Budgetkringen in De Bilt

Eind januari 2018 ronden de vierde en de vijfde budgetkringen in De Bilt hun serie van 12 bijeenkomsten af. En een maand later starten de zesde en de zevende kring alweer.

In het najaar van 2015 is gestart met de eerste kring in de sfeervolle Sterrenkamer van de Bibliotheek in het Lichtruim. Het ging goed en een jaar later waren er zelfs voldoende deelnemers voor twee kringen, dit keer in een huiskamer. De begeleiding deden steeds Arland Swaak en Marieke van Nimwegen. In september 2017 volgde een nieuwe stap: er kwamen twee eigen kringen: bij Mens De Bilt en bij WVT. Toepasselijke locaties, waar veel verwante activiteiten plaatsvinden. De wethouder met Economische Zaken in zijn portefeuille komt aan het eind van elke budgetkring de certificaten uitreiken aan de deelnemers. Op vrijdagmiddag 26 januari zal Ebbe Rost van Tonningen deze taak weer op zich nemen, tijdens de feestelijke slotbijeenkomst van kring 4 en 5, om 16.00 uur bij WVT.

Start nieuwe kringen.
Op 21 en 22 februari 2018 starten de nieuwe budgetkringen alweer. Op woensdagmiddag bij MENS De Bilt en op donderdagochtend bij WVT. Op die manier hoeven belangstellenden hooguit een paar maanden te wachten voordat ze samen met anderen kunnen beginnen met bewuster omgaan met geld, met groen en met hun eigen gezondheid. De positieve en actieve werkwijze van de budgetkring blijkt deelnemers steeds weer aan te spreken en de cursusmap 'Gelukkig met genoeg' biedt een schat aan informatie. Deelname is nog steeds gratis. Aanmelden kan via e-mail: debilt@budgetkring.nl

Meer berichten