Logo vierklank.nl
Voor het Senioren Harmonie Orkest Provincie Utrecht speelt met veel plezier muziek.
Voor het Senioren Harmonie Orkest Provincie Utrecht speelt met veel plezier muziek.
Muziek

Zomerconcert Beerschoten

Zondagmiddag 16 juli vindt  tussen 14.00 en 16.00 uur een zomerconcert plaats op het gazon van de beeldentuin achter paviljoen Beerschoten aan de Holle Bilt 6a te De Bilt.

Voor de pauze levert het Senioren Harmonie Orkest Provincie Utrecht (SHOPU) o.l.v. Ton van Overdam een gevarieerde bijdrage. Shopu bestaat uit een vijftigtal senior-muzikanten, die onderling met veel plezier muziek maken. Na de pauze is er een optreden van het Soester Knollenkoor 'Apollo' o.l.v. Jan Roels met vele bekende Nederlandstalige liederen. Hun lijfspreuk is: 'Als wij komen zingen, is iedereen tevree, want de Soester Knollen brengen voor u mee: vreugde, plezier en vrolijkheid, een heerlijk lied uit de oude tijd, dus zing maar met ons mee'.

Stoelen zijn aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Bij slecht weer kan het concert geen doorgang vinden. De beslissing hierover wordt om 11.30 uur 's-morgens genomen en bekend gemaakt via facebook onder Stichting Zomerconcerten De Bilt. Het volgende en laatste concert vindt plaats op zondag 3 september. Voor inlichtingen of aanmelding optredens: 06 17580581. (Jan Meeuwsen)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>