Logo vierklank.nl
 De MPG blaast er zondag weer lustig op los.
De MPG blaast er zondag weer lustig op los.
Muziek

Zomerconcert GHO met nieuwe dirigent

Zondag 2 juli treedt het Groot Harmonie Orkest van de Kon. Biltse Harmonie voor het eerst op met haar nieuwe dirigent als opvolger van Johan Boonekamp staat per 2 juni het orkest o.l.v. Vincent van den Bijlaard.

Het concert wordt geopend door de Melodie Percussie Groep van de Kon. Biltse Harmonie  o.l.v. dirigent Arie Roelofsen en vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur op het gazon van de beeldentuin achter paviljoen Beerschoten, De Holle Bilt 6A, De Bilt met een korte pauze.

De concerten worden georganiseerd door de Stichting Zomerconcerten De Bilt i.s.m. Stichting Het Utrechts Landschap. Stoelen zijn aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Catering aanwezig evenals de ijscokar. Bij slecht weer kan het concert geen doorgang vinden. De beslissing hierover wordt om 11.30 uur genomen en bekend gemaakt via facebook onder Stichting Zomerconcerten De Bilt. De volgende concerten vinden plaats op 16 juli en 3 september. Voor inlichtingen of aanmelding  optredens: 06 51229733.      (Jan Meeuwsen, voorzitter).

Meer berichten