Musical ook voor ouderen

Algemeen Jeugd

Vrijdag 30 juni zet school met de Bijbel 't Kompas in Westbroek haar deuren open voor ouderen uit Westbroek en omgeving, wanneer de kinderen van groep 8 hun generale repetitie houden van de musical, waar zij de afgelopen maanden hard voor geoefend hebben.

Enkele jaren terug is dat voor het eerst gedaan, toen De Zonnebloem te gast was bij de generale repetitie die vooraf ging aan de afscheidsavond. Dat bleek bij zowel oud en jong goed aan te slaan. Vandaar dat er ook dit jaar weer een (extra) voorstelling wordt georganiseerd.

Om 13.30 uur start de uitvoering van de musical 'Help! We zijn het bruidspaar kwijt'. In de musical maak je kennis met de familie Bol en de familie Bokkepoot die klaar staan om het bruiloftsfeest van hun zoon en dochter te gaan vieren. Maar tot hun schrik is het bruidspaar sinds de ceremonie in het gemeentehuis onvindbaar. Meteen laait een jarenoude ruzie tussen de beide bakkersfamilies weer op en is de rust in het vredige dorpje Heibel aan de Vecht ver te zoeken. Zal het de weddingplanners Wendy en Wanda lukken om er toch een geslaagd feest van de te maken?

De toegang is gratis, en voor koffie/thee wordt gezorgd. De deuren van de school aan de prinses Christinastraat in Westbroek gaan om 13.15 uur open.