Logo vierklank.nl
Ouderen

Boottocht Zonnebloem

 Zonnebloemgasten genieten tijdens de rondvaart over de Kagerplassen van koeien, watervogels, molens, polders.
Zonnebloemgasten genieten tijdens de rondvaart over de Kagerplassen van koeien, watervogels, molens, polders.

Zaterdag 10 juni hebben de gasten van de Zonnebloem (afdeling De Bilt) een boottocht, 'de Molentocht', gemaakt door Het Groene Hart vanuit Leiderdorp. De tocht voerde langs meerdere molens, elk met hun eigen verhaal en over de Kagerplassen. Het weer was prima en de lunch aan boord was prima verzorgd.

Ineke van Baggem (begeleidster) vroeg aan vier deelnemers, die vaker meegaan, waarom zij altijd deelnemen aan de uitstapjes van de Zonnebloem. De antwoordden: 'Wij vinden het gezellig om met elkaar iets te ondernemen, samen koffie te drinken, te lunchen en natuurlijk lekker bij te praten. Op zo'n manier zijn deze uitstapjes een geweldige manier om de alledaagse sleur te doorbreken'. Teruggekeerd in De Bilt waren de gasten ook nu weer enthousiast en dankbaar voor deze mooie, gezellige dag.

Deelname
Heeft u een lichamelijke beperking en wilt u ook af en toe een uitstapje en/of bezoek? Dan is de Zonnebloem misschien iets voor U! Ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Aanmelden kan op tel. 030 2080211 of e-mail zonnebloem.debilt.bilthoven@hotmail.com.

Meer berichten