Combi Korfbaltoernooi bij TweemaalZes

Algemeen Sport

Woensdag 7 juni organiseert Korfbalvereniging Tweemaal Zes voor de 20e maal het gezellige Combi-korfbaltoernooi op de korfbalvelden aan de Dierenriem. Het is een toernooi waar niet alleen  stratenteams, maar ook teams samengesteld uit collega's, familie en vrienden aan mee kunnen doen.

Dit jaar gesponsord door titelverdediger 'Cafetaria Peet, dé plek waar je lekker eet'. Iedereen die wil korfballen kan zich inschrijven voor het avondtoernooi dat om 19.00 uur begint. Het toernooi draait vooral om de gezelligheid. Dus ook enthousiastelingen die het 'zesje' niet kunnen maken, kunnen meedoen. Voor mensen die vooraf willen wennen aan de regels en het kunststoffen mandje kan er tot het toernooi op de woensdagavonden met de recreanten van TZ meegetraind worden (van 20.15 tot 21.30 uur).

Teamsamenstelling
Een team bestaat uit minimaal 4 dames en 4 heren met maximaal 3 'actieve' korfballers. Niet alle teamleden hoeven in dezelfde straat te wonen. Misschien kun je wel een familieteam vormen of allemaal collega's, of toch wel die leuke buren. Kortom, stel een gezellig team samen, verzin een toepasselijke teamnaam en geef je snel op. Een leeftijdsgrensgrens naar boven is er niet, want  niemand hoeft zich te oud te voelen om mee te doen. Voor jeugdspelers geldt dat zij de lagere school verlaten moeten hebben.

Aanmelden
Aanmeldingen kunnen naar Toernooicommissie@Tweemaalzes.nl . Vermeld daarin de contactgegevens (m.n. telefoonnummer) en de naam van het team. Er is een maximum aantal teams dat kan deelnemen: inschrijving is op volgorde van aanmelden voor 30 mei; dan sluit de inschrijving.