André  Schellart van Voedselbank De Bilt neemt de 1104 pakken koffie met plezier in ontvangst van Bettina Sturm en Elly Westerburger van de Lions Club Bilthoven 2000 .
André Schellart van Voedselbank De Bilt neemt de 1104 pakken koffie met plezier in ontvangst van Bettina Sturm en Elly Westerburger van de Lions Club Bilthoven 2000 . Foto: Hans Lebbe / HLP images

Lions  in actie voor Voedselbank

Algemeen Algemeen

De Lions zamelden ook dit jaar weer D.E.-waardepunten voor maar liefst 1104 pakken D.E. koffie. Conny van der Linden, Bettina Sturm en Elly Westerburger van de Lions Club  Bilthoven 2000, zorgden dat bij drie supermarkten D.E.-waardepunten verzameldozen stonden, werden geleegd, geteld en dat de 585.674 verzamelde waardepunten bij Douwe Egberts terecht kwamen.

Na het verzamelen van de waardepunten zet Douwe Egberts dit om in pakken D.E. Aroma Rood koffie speciaal om de voedselpakketten aan te vullen. Vanaf heden wordt de koffie wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die het hard nodig hebben. De deelnemende supermarkten waren PLUS Bilthoven, AH Kwinkelier en AH De Bilt.