Het team van dierenkliniek De Bilt.
Het team van dierenkliniek De Bilt.

In mei is het jubileum bij Dierenkliniek De Bilt

Algemeen Dieren

Dierenarts Marinus Korthals Altes is dan 10 jaar uw vertrouwde dierenarts is De Bilt. Samen met zijn team zet hij zich in om uw huisdier gezond te houden. Eerst deed hij dat alleen aan de Looydijk maar sinds 5 jaar is de kliniek nu gevestigd aan de Alfred Nobellaan 441.

Op de Alfred Nobellaan heeft hij de beste plek kunnen vinden met genoeg ruimte om u en uw dier de goede zorg te geven die uw huisdier verdient. Hierin wordt hij bijgestaan door Dierenarts Marleen de Ruijter, zij is al meer dan 25 jaar dierenarts is en heeft zich gespecialiseerd in huidproblemen en internistische patiënten. Voor gebitscontroles, gewichtsbegeleiding en puppybegeleiding kunt u terecht bij de vertrouwde paraveterinairen Marian van Setten en Sabine Noordijk. U kunt ervan uitgaan dat zij de zorg voor uw huisdier blijft verbeteren.

Marinus vindt het heel belangrijk dat ieder dier een goed huis heeft en de aanschaf van een huisdier goed doordacht is. Mocht u dus van plan zijn om een dier aan te schaffen ga dan langs voor een gratis advies, zoals bijvoorbeeld de juiste raskeuze van uw hond. Hierdoor voorkomt hij dat een hond onverhoopt weer naar een ander baasje moet.

Marinus: 'We gaan er dan ook een mooi jaar van maken met in de week van 8 t/m 14 mei een cadeautje voor uw huisdier en in oktober weer een mooie opendag'.