Logo vierklank.nl
Burgemeester Sjoerd Potters verzorgde het openingswoord bij de feestavond van het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven.
Burgemeester Sjoerd Potters verzorgde het openingswoord bij de feestavond van het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven. (Foto: Reyn Schuurman)
Algemeen

Biltse Oranje- feestavond

Het Oranje comité De Bilt had voor woensdagavond 19 april een feestavond voor alle inwoners georganiseerd in de Opstandingskerk in De Bilt.

Voor de pauze werd er een optreden van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior o.l.v. dirigent Michel de Valk met als vaste begeleidster op piano Marjan Fey. Het koor (bestaande uit ruim 30 leden) treedt niet alleen regelmatig op in de regio maar door het hele land. Zij brachten een gevarieerd en afwisselend programma.

Het programma na de pauze wordt verzorgd door het Soester Knollenkoor Apollo o.l.v. accordeonist Jan Roels, ondersteund door Hans van den Boogaard als tweede accordeonist en Peter van de Groep op drums. Het koor staat bekend om het oproepen van een gezellige sfeer. Zij zingen voornamelijk Nederlandstalige en enkele Engelse- en/of Duitse liederen.

Sponsoren
De sponsoren Banketbakkerij Top's Edelgebak, Zeevishandel de Botter en Kwaliteitsslagerij van Loo zorgden voor lekkere traktaties. Ter ondersteuning van het Oranjecomité vond er een verkoopactie plaats van tulpen in de pauze en aan het eind van de avond.

HvdB

Meer berichten