Logo vierklank.nl
Op Landgoed Oostbroek is van alles te doen voor de kinderen.
Op Landgoed Oostbroek is van alles te doen voor de kinderen.
Algemeen

Kinderactiviteiten op landgoed Oostbroek

Op zondag 23 april 2017 staan tussen 11.00 en 16.00 uur vrijwilligers van het Utrechts Landschap (HUL) klaar om met tal van activiteiten vooral de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Er staat een knutseltent waar een konijn uit een sok getoverd kan worden. Er is een wandeling uitgezet met opdrachten. Zijn alle opdrachten goed uitgevoerd dan volgt aan het eind natuurlijk een beloning. In de boomgaard zijn leuke spelletjes te doen en daar kan ook geprobeerd worden om een super grote zeepbel te maken. In de sloot kan gezocht worden naar waterdiertjes. Na al die activiteiten is het lekker uitrusten op het terras met limonade en voor de hele lekkere trek is Bram er met zijn Pannenkoekenbakfiets. 

Ouderen
Voor de (groot-)ouders is er natuurlijk ook een plekje op het terras voor koffie, thee, sap, cake en wellicht een pannenkoek. Het Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes.

Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis aan de Bunnikseweg 45a te De Bilt. De toegang is gratis. Parkeermogelijkheden zijn beperkt.       (Anja van Doorn)

Meer berichten