Logo vierklank.nl
Maartensdijker Arie Leijendekkers laat zich uitvoerig voorlichten door Paul.
Maartensdijker Arie Leijendekkers laat zich uitvoerig voorlichten door Paul.
Algemeen

Paul's Pie verkrijgbaar bij Zweistra

Bij Kwaliteitsslagerij Zweistra in Maartensdijk zijn de producten van Paul's Pie al geruime tijd te koop. Afgelopen zaterdag was de 'gourmet pies' bakker zelf naar Maartensdijk afgereisd op zijn producten te promoten.

door Henk van de Bunt

Paul is in Nieuw Zeeland geboren en getogen. Hier leerde hij het vak van 'gourmet pies' bakken. Paul: 'Nieuw Zeeland en Australië zijn voormalige Engelse kolonies, maar een groot deel van de bevolking komt uit andere Europese en Aziatische landen. Zij hebben de Engelse pie verder ontwikkeld tot een traditionele lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei internationale smaken'.

Vulling
Paul's Pie is gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg. De bodem is stevig genoeg, zodat de pie uit de hand genuttigd kan worden. 'Finger-licking good' is het gezegde in Nieuw Zeeland. Roomboterbladerdeeg zorgt voor puur genieten van een knapperig en smaakvolle deksel. De malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn. De standaard maat van een Paul's Pie weegt 180 gram en is gemakkelijk te bereiden. Ideaal als een tussendoortje of onderdeel van een maaltijd met bijvoorbeeld een lekkere salade. Ook heerlijk met een biertje of glaasje wijn erbij. Paul: 'Ik hoop dat u ook zult genieten van deze 'down-under' traditie en van de kwaliteit van Paul's Pie'.

Kwaliteit
Een Paul's Pie wordt gemaakt met passie en zorg. Paul: 'Ik streef ernaar een verantwoord product van hoge kwaliteit te leveren, niet alleen wat smaak betreft en de gebruikte grondstoffen, maar ook in de keuze van toeleveranciers. Met trots kan ik zeggen dat de Paul's Pie vullingen bereid worden in een 'culinaire' keuken en alle productie vindt plaats in een BRC gecertificeerde bakkerij'.

Meer berichten