Zaterdagavond om 21.00 uur was de winkel al aardig leeg.
Zaterdagavond om 21.00 uur was de winkel al aardig leeg.

Jumbo opent vrijdag weer

Algemeen Algemeen

door Henk van de Bunt

Zaterdag 1 oktober om 18.00 uur sloot de Jumbo aan het Maertensplein in Maartensdijk voor vijf kalenderdagen haar deuren. Deze week vindt een flinke verbouwing plaats. Het pand van de voormalige naastliggende fietswinkel wordt bij de huidige zaak betrokken waarmee de winkeloppervlakte met 200 m2 wordt vergroot. Vanaf vrijdag 7 oktober is de klant van harte weer welkom in de vernieuwde Jumbo.

Nadat zaterdag 1 oktober de winkel om 18.00 uur haar deuren sloot, werd het merendeel van de medewerkers ingezet om tijdens de avonduren de hele winkel leeg te kunnen halen. Maandagochtend kon de verbouwing direct op tijd beginnen.

Pup
Tijdens de werkzaamheden van 3 t/m 6 oktober bleef de Pick Up Point wel open. Klanten konden hun online bestelde boodschappen gewoon afhalen in de winkel, vanaf 16.00 uur. Om het ongemak een beetje dragelijk te maken geeft Jumbo Farenhorst 2,50 euro korting bij een bestelling vanaf 25 euro. Vrijdag 7 oktober om 8.00 uur is de winkel weer open. Jelle Farenhorst: 'Iedere klant krijgt op vrijdag 7 en/of zaterdag 8 oktober bij besteding van 25 euro aan boodschappen een gratis pak stroopwafels, om de heropening te vieren. Wij hopen dat de klant tevreden zal zijn met de uitbreiding van de winkel'.