Logo vierklank.nl
Jelle en Wiljanda zijn blij met de extra vierkante meters die straks bij zaak getrokken worden.
Jelle en Wiljanda zijn blij met de extra vierkante meters die straks bij zaak getrokken worden.
Zakelijk

Uitbreiding Jumbo Jelle Farenhorst

door Walter Eijndhoven

Zaterdag 1 oktober om 18.00 uur sluit de Jumbo aan het Maertensplein in Maartensdijk voor even haar deuren. In de week daaropvolgend vindt een flinke verbouwing plaats. Het pand van de voormalige naastliggende fietswinkel wordt bij de huidige zaak betrokken waarmee de winkeloppervlakte met 200 m2 wordt vergroot. Vanaf vrijdag 7 oktober is de klant van harte weer welkom in de vernieuwde Jumbo.

'Van zowel onszelf, als van onze klanten was meer ruimte in de winkel een grote wens, zowel meer ruimte om te winkelen, als meer ruimte voor de producten'. Aan het woord is Jelle Farenhorst, eigenaar van de Jumbo aan het Maertensplein. Wiljanda Farenhorst vult haar man aan: 'Weer verbouwen zat, na twee jaar als Jumbo open te zijn, nog niet in de planning, maar deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen'. Jelle Farenhorst vervolgt: 'Wij zijn blij met deze uitbreiding van 200 m2, ook om een breder productassortiment aan te kunnen bieden. Zo hadden wij bijvoorbeeld één plank met glutenvrije producten, straks zijn dat er acht. En ook de biologische producten gaan van één naar twee meter breed. Daarnaast worden veel andere productgroepen uitgebreid. Daarmee hopen wij dat onze klanten al hun boodschappen in onze winkel kunnen doen'.

Verbouwen
'Wij sluiten zaterdag 1 oktober al om 18.00 uur om tijdens de avonduren de hele winkel te kunnen leeghalen. Maandagochtend kan de verbouwing dan direct op tijd beginnen, zodat wij de winkel zo kort mogelijk hoeven te sluiten. Gelukkig kunnen wij in het nieuwe gedeelte al achter de schermen beginnen met de verbouwing tijdens openingsuren. Zo is het grote sloopwerk in dat pand al afgerond en ligt de nieuwe tegelvloer er al in'.

Pup
Tijdens de werkzaamheden van 3 t/m 6 oktober blijft de PUP (Pick Up Point) wel open. Klanten kunnen hun online bestelde boodschappen gewoon komen afhalen in de winkel, vanaf 16.00 uur. Er is in korte tijd nog veel werk te verzetten. Vrijdag 7 oktober om 8.00 uur is de winkel weer open. Farenhorst: 'Iedere klant krijgt op vrijdag 7 en/of zaterdag 8 oktober bij besteding van 25 euro aan boodschappen een gratis pak stroopwafels, om de heropening te vieren. Wij hopen dat de klant tevreden zal zijn met de uitbreiding van de winkel. Wiljanda en ik in ieder geval wel'.

Meer berichten