Bibliotheek viert Kinderboekenweek

Algemeen Jeugd

De Kinderboekenweek start op woensdag 5 oktober. Het thema van deze week is Voor altijd jong! Over opa's en oma's. Kinderen en opa's en oma's kunnen tijdens de Kinderboekenweek meedoen aan diverse feestelijke activiteiten.Tijdens de Kinderboekenweek is er een spannende speurtocht in de Bibliotheek. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen van 5 – 15 oktober gratis meespeuren in de Bibliotheek, in Bilthoven vanaf 13.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur en in Maartensdijk vanaf 14.30 uur. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje.

Uitzien
Hoe zie ik er uit over 60 jaar ? Wie dit wil weten en het ook leuk vindt om een familiestamboom te maken, is van harte welkom op de spelletjesmiddag in Bibliotheek Bilthoven op 5 oktober van 13.30 tot 16.00 uur. Op woensdag 12 oktober van 14.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen in de Maartensdijkse bibliotheek genieten van een gratis verjongingsdrankje en natuurlijk meedoen aan de speurtocht
 

Knotsknetter!
Knotsgekke liedjes en verhalen met Tosca Menten en Mirek Walton. Een ontdekkingstocht door de boeken van Tosca, vol muzikale in- en uitstapjes. Luister, huiver en zing vooral hard mee! Dat kan op zondag 16 oktober vanaf 15.00 uur in Theater Het Lichtruim in Bilthoven.

Toegang via www.ideacultuur.nl, Bilthovense Boekhandel, Bouwman Boeken. Leeftijd: 7+