Studiekring 55+

Algemeen Ouderen

De studiekring is bestemd voor 55-plussers die het prettig vinden om samen met leeftijdgenoten onderwerpen uit te diepen. 55-plussers hebben veel kennis en ervaring opgedaan in hun leven. Dat is zo vanzelfsprekend dat mensen niet beseffen hoe waardevol het kan zijn om dit met elkaar te delen. Kennis met elkaar uitbouwen geeft veel voldoening, zelfvertrouwen en plezier.

Voor het komende seizoen staan onderwerpen op het programma als robotisering, hoffelijkheid, culturele verschillen en godsdienst (Amish). Af en toe wordt er ook een uitstapje gemaakt. Zoals het afgelopen seizoen naar het Slot Zeist.  

U bent van harte welkom in deze groep. De groep bestaat uit 10 tot 15 personen, zowel mannen als vrouwen. De studiekring komt de 1ste en 3e dinsdagmorgen van de maand bij elkaar in de bibliotheek van Bilthoven. Meer informatie vindt u op www.ideacultuur.nl. De bibliotheek verzorgt een prettige ruimte, koffie en thee, apparatuur, mogelijkheid van kopiëren en scannen  en toegang tot haar uitgebreide collectie boeken, tijdschriften en digitale informatie. Meer informatie en aanmelden: Dorothé Bunnik, dbunnik@ideacultuur.nl.