Wie bakt de lekkerste taart

Algemeen Algemeen

Tijdens de jaarmarkt op 4 juni houdt Bouwman Boeken een bakwedstrijd. Wie bakt de mooiste en/of lekkerste taart van het dorp?

'Lever op 4 juni vóór 11.00 uur je taart in bij Bouwman Boeken, Hessenweg 168, samen met het recept op A4. Je mag het recept ook vooraf mailen naar info@bouwmanboeken.nl . Presenteer je taart op een bord of een schaal en vergeet niet om duidelijk je naam en telefoonnummer erop te zetten'.

Alle taarten worden gefotografeerd en geëxposeerd in de boekhandel. De foto's zijn nodig zodat de jury niet alleen de smaak, maar ook het uiterlijk van de creatie kan beoordelen. De jury bestaat uit de bezoekers van de jaarmarkt. Vanaf 12.00 uur mag iedereen komen proeven en een juryformulier invullen. Er wordt gelet op smaak en uiterlijk. Biologische taarten krijgen een puntje extra.

Prijzen
Om 16.00 uur worden op het grote podium voor restaurant Bu!ten de twee winnaars van de lekkerste en mooiste taarten bekend gemaakt. Zij krijgen een mooie prijs, beschikbaar gesteld door John's Brood en Kaasspecialiteiten en Bouwman Boeken. Doe je mee? Meld je dan aan via info@bouwmanboeken.nl of tel 030 2200112.