Cabaret en Autisme in De Bilt

Algemeen Kunst & Cultuur

Op 8 juni is er de cabaretvoorstelling van Wouter van de Waterbeemd (19), getiteld: 'Wouter de Au(/r)ti(e)st'. Deze leuke en onderhoudende voorstelling over autisme vindt plaats in De Bilt op het hoofdkantoor van de Landelijke Oudervereniging Balans en De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

In zijn voorstelling zingt Wouter over zijn ambitie om artiest te worden, leest hij voor uit het autisme-lesboek voor hulpverleners en vertelt hij hoe je 'autisten in het wild' moet benaderen. Zelfspot, uitvergroting en serieuze momenten maken dat de voorstelling iedereen raakt.

Jong
Wouter wist al op jonge leeftijd dat zijn passie in het theater lag. Op de middelbare school liet hij meerdere malen zien wat hij in huis heeft. Zo schreef hij zijn eigen toneelstuk al op zijn 15e. En op zijn 17e speelde hij in verschillende producties. Vanuit improvisatie ontstond de cabaretvoorstelling 'Wouter de Au(/r)ti(e)st'. De voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur. Daarna is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan Wouter.

Datum: woensdag 8 juni 2016. Locatie: Balans/NVA, Weltevreden 4a, De Bilt van 20.00 tot 21.30. Balans-, NVA- en Impulsleden hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op balansacademy.nl