Benefietconcert op Tuinderij Eyckenstein

Algemeen Kunst & Cultuur

In juni brengen de Canadese zangeres Jess Morwood, singer-songwriter BJ Baartmans en het Kailash Ensemble Amerikaanse ballads, Nederlandse luisterliedjes en Indiase klanken. De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar de Jeevan School in de stad Varanasi en naar Stichting Benares Schoolfonds (BSF).

Tussen de muziek door vertellen de musici ontroerende, spannende en grappige verhalen over het leven in de sloppenwijken. Allemaal hebben ze iets met India: Jess geeft les op de Jeevan School, BJ's familie is actief in ontwikkelingshulp, Lenneke van Staalen en Heiko Dijker hebben er jarenlang gestudeerd en Marien van Staalen is voorzitter van BSF.

'A Song for India' wordt een boeiende happening, die westerse muziek combineert met oosterse passie. Bezoekers maken samen met de Jeevan School en Stichting Benares Schoolfonds goed onderwijs mogelijk voor kasteloze kinderen in de sloppenwijken van Varanasi.

4 optredens
De toegangsprijs dekt de directe kosten en garandeert een basisresultaat. Een extra gift in de glazen pot bij de uitgang is meer dan welkom. Er zijn optredens in Maartensdijk (9 juni), Den Bosch (12 juni), Valkenswaard (17 juni ) en Haarlem ( 18 juni).

In Maartensdijk op 9 juni is het in de Oranjerie van Tuinderij Eyckenstein van Luuk Schouten, Dorpsweg 264. De aanvang is om 19.30 uur. Voor kaartverkoop stuur een e-mail naar: karinvand@gmail.com. Voor verdere info met/over de stichting tel. 0165 301422.